ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΥΤΙΛΗΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Aπέναντι στον σημερινό πρωθυπουργό του «Δεν ξέρω» ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει με Δικαιοσύνη»

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, μάχιμος δικηγόρος, ο Δημήτρης Μοιρασγεντής έχει εκπλήξει αρκετούς με τη θετική του απόφαση να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές της 21ης Μαϊου από τον Νομό Λέσβου. Καλεσμένος στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99», ο Πολιχνιάτης δικηγόρος εξήγησε ότι δεν είναι επαγγελματίας της πολιτικής, αλλά ότι βιοπορίζεται από την εργασία του και ότι ο λόγος της υποψηφιότητάς του έγκειται στα ιδανικά του και στις αρχές που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υποστελέχωσης των Ειρηνοδικείων Πλωμαρίου και Λήμνου αλλά και στην προβληματική πρόσληψη δικαστικών υπαλλήλων, όπου δεν έχουν προβλεφθεί θέσεις στα συγκεκριμένα πόστα. Από την επαγγαλμετική του ιδιότητα και ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μοιρασγεντής αναφέρθηκε στα «κόκκινα δάνεια» στο κυβερνητικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας ασκώντας κρτική στην κυβέρνηση που «απαθής παρακολούθησε την υφαρπαγή περιουσίας των πολιτών και την αναδιανομή της σε ολίγους εκλεκτούς φίλους της».

Ο υποψήφιος βουλευτής μίλησε και για το μεταφορικό ισοδύναμο, το δίκτυο κοινοτήτων, τον μειωμένο ΦΠΑ και την αδυναμία ορθής διαχείρισης των όσων θέσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ από πλευράς κυβέρνησης της ΝΔ. Χαρακτήρισε δε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «παράγοντα αστάθειας» και ως πρωθυπουργό «του δεν ξέρω»! Δήλωσε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρέδωσε όρθια τη χώρα με ρυθμισμένο χρέος, λεφτά στα ταμεία, αλλά και «μια κοινωνία όρθια», τονίζοντας πως είναι πολύ πιο έμπειρος και έτοιμος να κυβερνήσει από τις 22 Μαϊου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη:

Related Articles

Back to top button