ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΛΕΣΒΟΣ

Τρεις μέρες χωρίς νερό η Καλλονή, λόγω βλάβης στο αντλιοστάσιο

Σε απόγνωση οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της περιοχής που δεν έχουν νερό ούτε για την τουαλέτα. «Υπομονή λίγο ακόμη, λέει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, τα συνεργεία σύντομα θα ολοκληρώσουν τις εργασίες»

Χωρίς νερό, από την Τρίτη,  εδώ και τρεις μέρες λόγω σοβαρής βλάβης στο αντλιοστάσιο, παραμένει η περιοχή της Καλλονής, με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής να διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στα σπίτια και στα καταστήματά τους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά επιχειρηματίας της περιοχής η κατάσταση είναι αφόρητη. Οι καφετέριες και τα μαγαζιά δεν έχουν σταγόνα νερό και παλεύουν να λειτουργήσουν είτε με εμφιαλωμένο νερό, είτε με άλλους τρόπους, ωστόσο, όπως τόνισε αυτό δεν είναι εφικτό.

«Από την άλλη πλευρά σημείωσε, και τα νοικοκυριά έχουν σοβαρό πρόβλημα, αφού το νερό έρχεται λίγο τις βραδινές ώρες και ο κόσμος τρέχει να μαζέψει με τους κουβάδες και τα μπουκάλια για να κάνει τις απαραίτητες δουλειές στο σπίτι του. Μαζεύουμε νερό σταγόνα – σταγόνα για να ρίξουμε στην τουαλέτα, δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο, ούτε να βάλουμε πλυντήριο. Τα ντεπόζιτά μας έχουμε τελειώσει από τη δεύτερη μέρα της διακοπής και έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Επικοινωνήσαμε και με τη ΔΕΥΑΛ και με το Δήμαρχο, οι οποίοι έδειξαν κατανόηση ωστόσο ακόμη η βλάβη δεν έχει αποκατασταθεί».

Αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Καλλονής ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Γιώργος Φλώρος αναγνώρισε ότι κάτοικοι της περιοχής έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται αφού ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχει καθυστέρηση στην αποκατάσταση της βλάβης.

«Οφείλουμε μια συγγνώμη στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Καλλονής, για την τριήμερη ταλαιπωρία, ωστόσο οι ζημιές και τα διάφορα απρόοπτα είναι δυστυχώς στην καθημερινή ατζέντα της ΔΕΥΑΛ. Αυτή τη στιγμή (Πέμπτη απόγευμα), σημείωσε ο Γιώργος Φλώρος, τα συνεργεία της εταιρείας εργάζονται εντατικά για την αντικατάσταση της αντλίας που κάηκε. Ευελπιστούμε αύριο Παρασκευή η βλάβη να αποκατασταθεί και η υδροδότηση να ομαλοποιηθεί στη διάρκεια της ημέρας».

stonisi.gr

Related Articles

Back to top button