ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΤΟ ΝΕΟ 5ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ “Mythical Coast Wellness Retreat”!

Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο “Mythical Coast Wellness Retreat”, που άνοιξε τις πύλες του μόλις τον περασμένο Απρίλιο στην περιοχή της Κρατήγου, ήρθε για να συμπληρώσει το μέχρι σήμερα τουριστικό προϊόν της Λέσβου και να φέρει νέα δεδομένα στο Βόρειο Αιγαίο.

Οι πολυτελείς παροχές του συνθέτουν ένα ολιστικό τουριστικό και well-being προϊόν, τα οποία καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη που θα επιλέξει να ζήσει τις πολλαπλές εμπειρίες αυτού του μαγευτικού τόπου, της Λέσβου.

χ Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης, ο σεφ, Στράτος Ιωσηφέλλης “κινεί τα νήματα” στις κουζίνες του “Mythical Coast”, για πρωινό, brunch, αλλά και για μεσημεριανά και βραδινά γεύματα, με πρωταγωνιστές τις γεύσεις και τα αρώματα της Λέσβου! Με ένα μενού που συνεχώς εμπλουτίζεται, στο νέο αυτό διαμάντι του Αιγαίου, ο σεφ παραδίδει επίσης μαθήματα μαγειρικής στους διαμένοντες του ξενοδοχείου. Στόχος της επιχείρησης είναι να μεταδώσει και να εμπλουτίσει τις δημιουργίες της τοπικής κουζίνας και τον γαστρονομικό πολιτισμό, σε κάθε κουλτούρα.

Όλες οι εγκαταστάσεις του νέου αυτού 5άστερου ξενοδοχείου είναι ανοικτές για όλο το κοινό του νησιού μας. Για brunch, φαγητό, μπάνιο στην πισίνα, αλλά και υπηρεσίες spa, με ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Η τελευταία προσθήκη στο εστιατορικό πλαίσιο είναι το ολοκαίνουργιο μενού της ελληνικής ταβέρνας, η οποία στεγάζεται σε ειδικό σημείο και συνδυάζει την ομορφιά των τοπικών προϊόντων με μοναδική gourmet αισθητική.

Το “Mythical Coast” διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις για συνέδρια και workshops, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Σύντομα στα πλαίσια των εργασιών του ομίλου TKC GROUP, που είναι υπεύθυνος για την ανακαίνιση και επαναλειτουργία αυτού του ξενοδοχείου, έρχεται να προστεθεί το πακέτο υπηρεσιών και η επαναλειτουργία των Ιαματικών Πηγών του Πολιχνίτου, με το νέο brand “Thermal Springs Ippokratis Lesvos”.

ΠΗΓΗ: https://nealesvou.gr/

Related Articles

Back to top button