ΜΥΤΙΛΗΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το έργο που αλλάζει τη Μυτιλήνη – Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον ανάδοχο του έργου για την ανάπλαση της Προκυμαίας

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προοπτικής καλής συνεργασίας και συνένωσης δυνάμεων ώστε να ολοκληρωθεί το γρηγορότερο δυνατόν. Ειδικότερα ο Αντιδήμαρχος κ. Τζιμμής ζήτησε τη συμβολή του Περιφερειάρχη με την Ακαδημαϊκή του Ειδικότητα ως Πολιτικού Μηχανικού Ακτομηχανικής΄και Λιμενικών Έργων , στο κατασκευαστικό κομμάτι του έργου, καθώς και την συνεισφορά του στην γρήγορη και έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών καταβολής των χρημάτων που θα απαιτηθούν. Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει τα μέγιστα σε όλη τη διάρκεια υλοποίησης του έργου τόσο, στην επίσπευση των διαδικασιών αποπληρωμής, όσο και να βοηθήσει με τις γνώσεις του στον κατασκευαστικό τομέα, για την άρτια και γρήγορη αποπεράτωση.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που το έργο της Ανάπλασης της Προκυμαίας και Πλατείας Σαπφούς ξεκινά σύντομα με υλοποίηση του Δήμου και Χρηματοδότηση της Περιφέρειας. Εύχομαι να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα και σύντομα οι πολίτες και επισκέπτες της Λέσβου να απολαμβάνουν την αναβαθμισμένη Προκυμαία ως χώρος που αντιπροσωπευτικός που αξίζει στη Λέσβο».

Από την πλευρά του ο Ανάδοχος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη τονίζοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τύχαμε της άμεσης συμπαράστασης του Περιφερειάρχη και με την ιδιότητα του Πολιτικού Μηχανικού. Τον ευχαριστούμε και είμαστε βέβαιοι ότι το έργο θα ολοκληρωθεί το συντομότερο αλλάζοντας και αναβαθμίζοντας την εικόνα της πόλης».

Related Articles

Back to top button