ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΜΠΗ: Σκάνδαλο με το αλκοτέστ του Σταθμάρχη

Αν και το αλκοτέστ του 59χρονου σταθμάρχη που συνελήφθη μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη βγήκε αρνητικό, η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε 4,5 ώρες μετά τη σύλληψή του, που σημαίνει ότι το δείγμα πιθανότατα είχε αλλοιωθεί.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο σταθμάρχης συνελήφθη στις 23:55, λίγα λεπτά δηλαδή μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς και τους δεκάδες άλλους αγνοούμενους. Όμως, οι υπόλοιπες διαδικασίες φαίνεται ότι καθυστέρησαν.

Πιο συγκεκριμένα, το αλκοτέστ στον 59χρονο σταθμάρχη έγινε στις 04:21, δηλαδή περίπου 4,5 ώρες μετά τη σύλληψή του και είναι πιθανό το δείγμα να αλλοιώθηκε μετά από τόσες ώρες και να μην «έδειξε» κάτι. Το αλκοτέστ του σταθμάρχη βγήκε αρνητικό

Παράλληλα, σημειώνεται ότι αιμοληψία έγινε στις 04:45 και ακολούθησε η ουροληψία στις 04:57. Ωστόσο, σύμφωνα με έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., εάν ο σταθμάρχης είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ, θα υπήρχαν ίχνη στο αίμα και τα ούρα του αλλά τα τεστ είναι αρνητικά.

Related Articles

Back to top button