ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο εδώλιο ξανά ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Αρχίζει σήμερα σε δεύτερο βαθμό η δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για αποπλάνηση 8χρονου κοριτσιού.

Ο κατηγορούμενος, που για σειρά ετών συνεργάστηκε με τους Πυξ Λαξ, αναμένεται να βρεθεί σιδηροδέσμιος μπροστά σε τακτικούς και λαϊκούς δικαστές. Κι αυτό γιατί αν και με την πρωτόδικη απόφαση του είχε χορηγηθεί αναστολή έως την έφεση με περιοριστικούς όρους, η 14η τακτική ανακρίτρια προχώρησε στην προφυλάκιση του για άλλα περιστατικά αποπλάνησης ανηλίκων που έφτασαν στις εισαγγελικές αρχές.

Ως προς την κατηγορία για την οποία έχει ήδη καταδικαστεί το 2019, πρόκειται για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη. Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, από το 2011 ο ντράμερ φέρεται να είχε καλές σχέσεις με τα παιδιά της γειτονιάς όπου παραθέριζε στην Ανατολική Αττική. Όμως η ξαφνική μεταστροφή μια οικογένειας, η οποία απαγόρευσε στην κόρη της να πηγαίνει στο σπίτι του ντράμερ όπως συνήθιζαν να κάνουν τα παιδιά, έκανε τη μητέρα της καταγγέλλουσας να ασχοληθεί με το ζήτημα. Το 2013 το παιδί της αποκάλυψε πως δεχόταν σεξουαλική κακοποίηση, με αποτέλεσμα να προσφύγουν στις αρχές.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο αφού τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία (5-2), του επέβαλε ποινή κάθειρξης 12 ετών. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 2 φορές το μήνα.

Τελικά ήταν νέες καταγγελίες γυναικών στη Δικαιοσύνη που υποστήριξαν ότι όταν ήταν παιδιά έπεσαν θύματα του 69χρονου μουσικού, που τον οδήγησαν στη φυλακή. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα περιστατικά έλαβαν χώρα το διάστημα 2003-2013 και πάλι τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά στο νομό Ηλείας. Έτσι εκτός από τη δίκη στο Εφετείο εκκρεμεί ακόμα μία δικογραφία για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση για άλλες υποθέσεις.

Related Articles

Back to top button