ΛΕΣΒΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στη συνεδρίαση της Δυτικής Λέσβου το υποκατάστημα Εθνικής στον Μόλυβο

Αποφασίστηκε το βράδυ της Δευτέρας η συλλογική κίνηση από πλευράς Δήμου προς την κυβέρνηση και για υποκαταστήματα άλλων τραπεζών σε Ερεσό και Πολιχνίτο

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Μήθυμνα τέθηκε για άλλη μια φορά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου είχε προγραμματιστεί το οριστικό κλείσιμο, αλλά προς το παρόν έχει διακοπεί η λειτουργία του ΑΤΜ. Στις αρχές Νοεμβρίου με μεγάλη διαμαρτυρία από το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου και εννιά εκπροσώπους των χωριών που πλήττονται ανεπανόρθωτα από το κλείσιμο του υποκαταστήματος, το οποίο εκπροσωπεί όλο το βόρειο μέρος της Λέσβου προχώρησαν σε διαμαρτυρία, παρόντος και του Δημάρχου, Ταξιάρχη Βέρρου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το απόγευμα της Δευτέρας παραβρέθηκε στη νέα συνεδρίαση για το θέμα ο πρόεδρος της Μήθυμνας Θανάσης Ανδριώτης επισημαίνοντας ξανά ότι δεν έχει αλλάξει κάτι, παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις φαίνονταν να είχε από εκπροσώπους της κυβέρνησης. Στη συνεδρίαση τέθηκαν ανάλογα σοβαρά ζητήματα από ΑΤΜ που κλείνουν άλλων τραπεζών στην Ερεσό και στον Πολιχνίτο.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η συλλογική κίνηση από πλευράς της Δυτικής Λέσβου για τις τραπεζικές συναλλαγές στις κοινότητες που πλήττονται προς την κυβέρνηση.

stonisi.gr

Related Articles

Back to top button