ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛΕΣΒΟΣΜΥΤΙΛΗΝΗ

Στη Δυτική Λέσβο αντιπροσωπεία γνωστού γερμανικού γεωπάρκου

Ο Περιφερειάρχης της περιοχής Bergstrasse-Odenwald Δρ. Christian Engelhardt καθώς και η Διευθύντρια του Γεωπάρκου Δρ. Jutta Weber, συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο και την αντιδήμαρχο Αφροδίτη Βατή

Με αντιπροσωπεία από τη Γερμανία που συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης της περιοχής Bergstrasse-Odenwald Δρ. Christian Engelhardt καθώς και η Διευθύντρια του Γεωπάρκου Bergstrasse-Odenwald Δρ. Jutta Weber, συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Καλλονή ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Παρόντες στη συνάντηση ως επικεφαλής και ο Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου Νικόλαος Ζούρος, αλλά και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αφροδίτη Βατή, η οποία στη συνέχεια ξενάγησε την αντιπροσωπεία σε χαρακτηριστικές τοποθεσίες της Δυτικής Λέσβου.

Αντικείμενο της συνάντησης πέραν του ζωηρού ενδιαφέροντος της γερμανικής αντιπροσωπείας για το Γεωπάρκο στο Σίγρι, ήταν και το νησί της Λέσβου ως ιδανικού τουριστικού προορισμού. Με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Βατή, να επικοινωνεί ειδικά προς τον Περιφερειάρχη της περιοχής Bergstrasse-Odenwald, την αναγκαιότητα και τις δυνατότητες συνεργασίας τους, για να ανοίξει η γερμανική αγορά προς το Βόρειο Αιγαίο.

Related Articles

Back to top button