ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πριν τον κηρύξουν έκπτωτο, παραιτήθηκε ο Στρατής Δαγκλής

Ανακάλεσε την απόφαση διορισμού του ως Αντιδημάρχου ο Στρατής Κύτελης. Τις επόμενες μέρες συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για να αποδεχτεί την παραίτηση του. Απέρριψε ο Άρειος Πάγος την αίτηση αναίρεσης της καταδίκης του.

Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα στη δημοτική αρχή Κύτελη μετά από τη δημοσιοποίηση νωρίς το πρωί της απόφασης του Αρείου Πάγου να μην αναιρέσει την καταδίκη του Αντιδημάρχου Στρατή Δαγκλή σε δυο χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της πλαστογραφίας κατά μόνας κατ’ εξακολούθηση. Αδικήματα που με απόφαση πλέον δικαστηρίου τέλεσε ως Αστυνομικός στην υπηρεσία του στο διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2012 και Οκτωβρίου 2014 σβήνοντας μεγάλο αριθμό παραβάσεων της τροχαίας, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να μην εισπράττονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα από το Δήμο ή το κράτος.

Μη περιμένοντας την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου να λάβει την απόφαση του δικαστηρίου και να τον κηρύξει έκπτωτο της θέσης του Δημοτικού Συμβούλου ο κ. Δαγκλής υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του από Δημοτικός Σύμβουλος. Ενώ ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ανακάλεσε την απόφαση διορισμού του ως Αντιδημάρχου Μυτιλήνης.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης προκειμένου να κάνει δεκτή την παραίτηση Δαγκλή προκειμένου να προχωρήσει η ορκωμοσία του πρώτου επιλαχόντα Δημήτρη Βασιλακάκη.

stonisi.gr

Related Articles

Back to top button