ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛΕΣΒΟΣΜΥΤΙΛΗΝΗΤΟΠΙΚΑ

Πιτσιρικάς με μαχαίρι στη Μυτιλήνη πρωταγωνιστής σε νυχτερινή σκηνή καταδίωξης!

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός στη Μυτιλήνη, κατηγορούμενος για απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση οχήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας/// Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, σήμερα (24-05-2023) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας και της επικίνδυνης οδήγησης, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της νομοθεσίας για τα όπλα. 

Ειδικότερα, ο συλληφθείς οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας και επικίνδυνους ελιγμούς.

Όπως διαπιστώθηκε ακολούθως, ο προαναφερόμενος οδηγός στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκε εντός του αυτοκινήτου και κατασχέθηκε, σουγιάς μήκους -20- εκατοστών.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Related Articles

Back to top button