ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΥΤΙΛΗΝΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Να προχωρήσουν τα έργα στον Ταρλά…»

Παρέμβαση της Δημοτικής Συμβούλου Β. Χοχλάλα για το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες για τη φιλοξενία τριών μεγάλων συναυλιών στο στάδιο της Μυτιλήνης, ενώ είναι σε εξέλιξη εργασίες για το ταρτάν.

Υπέρ της έναρξης και ολοκλήρωσης των εργασιών αντικατάστασης του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, τάσσεται η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Βάσω Χοχλάκα η οποία είχε διατελέσει και πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού – Αθλητισμού πριν τη διάσπαση.
Όπως αναφέρει η κ. Χοχλάκα τα έργα στο γήπεδο πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσουν και να βρεθεί άλλη λύση για τη φιλοξενία των συναυλιών.
«Αφορμής δοθείσης από τα όσα συμβαίνουν εντός του Δήμου Μυτιλήνης αναφορικά με τα έργα ανακατασκευής στον ελαστικό τάπητα του «Ταρλά» και τις προγραμματισμένες συναυλίες στο Στάδιο, είναι καιρός επιτέλους να αποδείξουμε στην πράξη πως και νοιαζόμαστε και στηρίζουμε την αθλητική κοινότητα της πόλης.
Και στο παρελθόν πραγματοποιήσαμε συναυλίες στον «Ταρλά» , έχοντας και την έγκριση του υπεύθυνου γεωπόνου, αλλά σε μία περίοδο που δεν εμπόδιζαν τόσο σημαντικές και απαραίτητες εργασίες εντός του Σταδίου, δίχως να αλλάζουν τον προγραμματισμό εργολάβων, ομάδων ή των πρωταθλητών και πρωταθλητριών του στίβου.
Είναι γεγονός ότι στην παρουσία μου προ διετίας στην προεδρία του Οργανισμού διαπίστωσα από κοντά τις ανάγκες της αθλητικής κοινότητας της πόλης και των χωριών του νησιού μας. Και κάθε φορά που ερχόταν μια μεγάλη επιτυχία σε πανελλήνιο επίπεδο ή και στο εξωτερικό, αισθανόμουν πως ως αυτοδιοικητικοί φορείς ίσως δεν κάνουμε αρκετά για αυτά τα παιδιά.
Τώρα λοιπόν που επιτέλους ξεκίνησε ένα έργο, το οποίο τόσο πολύ απαξιώθηκε όλα αυτά τα χρόνια, είναι αδιανόητο να μπαίνει στο «ζύγι» με 2-3 συναυλίες, οι οποίες σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν σε κάποιον άλλο χώρο.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως μεγάλη ανάλογη συναυλία τέτοιου βεληνεκούς καλλιτεχνών, είχαμε διοργανώσει στο Εμπορικό Λιμάνι στο πλαίσιο της Aegean Regatta, με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτικά, όσο και σε επίπεδο ασφάλειας πριν αρκετά χρόνια.
Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να θέλουν οι αρμόδιοι φορείς να συνεργαστούν και να τις εφαρμόσουν».

Related Articles

Back to top button