ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΜΥΤΙΛΗΝΗΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β.ΑΙΓΑΙΟΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέο σεμινάριο για παραγωγούς και οργανισμούς

Από την ομάδα SYNLESVOS Αστερίας, στην αίθουσα «Open space» στην οδό Βουρνάζων 25 την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου

Η σειρά δωρεάν σεμιναρίων που διοργανώνει ο Αστερίας μαζί με το ΣΥΝLESVOS με σκοπό την ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας, των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και παραγωγών, θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά με το τέταρτο σεμινάριο στις στις 12 Ιανουαρίου.

Η πρώτη σειρά διήμερων σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε στις 2-3 Νοεμβρίου. Ο κ. Σωτήρης Πετρόπουλος από το HIGGS μας παρουσίασε την πρώτη μέρα το σεμινάριο με θέμα Επιχειρηματικός και Στρατηγικός Σχεδιασμός και τη δεύτερη μέρα ακολούθησε το σεμινάριο Χρηματοδοτικό Πλάνο.

Το δεύτερο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακό στις 28 Νοεμβρίου με το θέμα Συγγραφή Προτάσεων. Το τρίτο ήταν επίσης μια διήμερη σειρά σεμιναρίων στα οποία ο κ. Γιώργος Αργυράκης εστίασε στα θέματα Marketing & Marketing Plan, Κοινωνικά δίκτυα, Νέα εργαλεία επικοινωνίας & διαχείρισης έργου, και Infographics. Τα θέματα των επόμενων σεμιναρίων είναι Προσωπική Ανάπτυξη, Επικοινωνία, και Διοργάνωση Σεμιναρίου/Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 9:30-15:30 στις 12 Ιανουαρίου στο OpenSpace (Βουρνάζων 25).

Όλα τα σεμινάρια θα παραδοθούν από ειδικούς των τομέων που θα έρθουν στη Μυτιλήνη από την Αθήνα σε συνεργασία με το HIGGS προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σεμινάρια δια ζώσης στο OpenSpace (Βουρνάζων 25). Θα μεταδοθούν επίσης ζωντανά μέσω Zoom για όσους από εσάς δεν μπορείτε να μετακινηθείτε στη Μυτιλήνη. 

stonisi.gr

Related Articles

Back to top button