ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Αυτοί οι «αποκλειστικοί» ισχυρισμοί της CIA για εγκλήματα πολέμου στην Ρωσία στερούνται αξιοπιστίας και αυτοστοχασμού

Οι συγγραφείς τους μπερδεύουν τα ρωσικά στρατεύματα με τους Ουκρανούς Ναζί, οι οποίοι έχουν επανειλημμένα μαγνητοσκοπηθεί να σέρνουν νεαρούς Ουκρανούς από τους δρόμους για να τους σύρουν στις κρεατομηχανές του πράκτορα της MI6 Zelensky .

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Η πρόσφατη αποκλειστικότητα του δικτύου Associated Press της CIA για πολύ κακές πράξεις που γίνονται σε πολύ καλούς Ουκρανούς κρατούμενους στα «ρωσικά γκουλάγκ του Πούτιν» αποτελεί τη ραχοκοκαλιά αυτού του άρθρου. Το άρθρο οδηγεί με ένα σκίτσο αυτού που μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι οι Ουκρανοί κρατούμενοι ξύνουν άσκοπα ένα άγονο κομμάτι εδάφους κάτω από μια συστάδα δέντρων με φτυάρια και τσάπες, πιθανώς για να χτίσουν χαρακώματα για να ξαπλώσουν Ρώσοι στρατιώτες. Πιο κάτω, βλέπουμε στοκ φωτογραφίες με ρόπαλα, ηλεκτρικά εξαρτήματα, σπίτια και δύο κουτάλια που κάθονται πάνω από τρία στοιβαγμένα πιάτα.

Όσα σημεία θέλει να κάνει το άρθρο δεν βοηθούνται από αυτά τα παιδικά σχέδια. Και ούτε τους βοηθούν τα παρασκήνια των τριών δημοσιογράφων και των διάφορων βοηθών τους, που γκρέμισαν αυτό το επιτυχημένο κομμάτι. Η Αμερικανίδα Lori Hinnant με έδρα το Παρίσι είναι το κύριο όνομα πίσω από το άρθρο. έλαβε μια ερευνητική υποτροφία Πούλιτζερ για αυτό το μυθιστόρημα και κέρδισε ένα βραβείο Πούλιτζερ για την προηγούμενη δουλειά της στη λάσπη της σχέσης μεταξύ του ISIS και των Αμερικανών χορηγών τους. Οι Ουκρανοί πολίτες και οι έμπειροι απολογητές της χούντας Hanna Arhirova και Vasilisa Stepanenko είναι οι συν-συγγραφείς της.

Ωστόσο, όπως δεν πρέπει να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, ας παραλείψουμε τα γραφικά και τους συγγραφείς και ας κοιτάξουμε το κρέας του κομματιού τους, το οποίο ξεκινά λέγοντάς μας ότι οι κρατούμενοι ξυπνούν πριν την αυγή και, αφού κάνουν την πλύση τους « το τσουχτερό κρύο», μεταφέρονται με «μεγάλες ρωσικές στρατιωτικές στολές» και «με μπότες πέντε μεγεθών πολύ μεγάλες», για να περάσουν «τις επόμενες 12 ώρες ή περισσότερες σκάβοντας χαρακώματα στην πρώτη γραμμή για Ρώσους στρατιώτες».

Αφήνοντας στην άκρη την επόμενη μοβ πρόζα τους για το πώς «τα χέρια τους κουλουριάστηκαν σε παγωμένα νύχια» μέχρι το τέλος της ημέρας, πρέπει να υποθέσουμε ότι αυτοί οι Ουκρανοί τιμωρούνταν εσκεμμένα και ότι οι Ρώσοι αξιωματικοί δεν νοιάζονταν καθόλου για το πώς κατασκευάζονταν αυτά τα χαρακώματα ή από ποιον. Στην πραγματικότητα, αυτό το κομμάτι μοσχοβολούσε την παλιά γραμμή της MI6 που είχαν όλοι οι Ρώσοι ήταν φτυάρια του δέκατου ένατου αιώνα. Δεδομένου ότι η Ρωσία έχει πολύ τρομερές γραμμές άμυνας, πρέπει να υποθέσουμε ότι κατασκευάστηκαν από έμπειρους Ρώσους ξιφομάχους με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Το άρθρο συνεχίζει λέγοντας ότι ο Πούτιν (ποιος άλλος;) κατασκευάζει μια σειρά από γκουλάγκ σε όλη τη Ρωσία για να κρατήσει «πολλούς αμάχους….. για υποτιθέμενες παραβάσεις τόσο ασήμαντες όσο το να μιλάς Ουκρανικά ή απλώς να είσαι νεαρός άνδρας σε μια κατεχόμενη περιοχή». Οι συγγραφείς εδώ μπερδεύουν τα ρωσικά στρατεύματα με τους Ουκρανούς Ναζί, οι οποίοι έχουν επανειλημμένα μαγνητοσκοπηθεί να σέρνουν νεαρούς Ουκρανούς από τους δρόμους για να τους παρασύρουν στις κρεατομηχανές του πράκτορα της MI6 Zelensky .

Όσον αφορά την ουκρανική ομιλία, όπου τα ρωσικά είναι η lingua franca ή «δένοντας μια κορδέλα σε ένα ποδήλατο στα ουκρανικά χρώματα του μπλε και του κίτρινου», τα στρατεύματα της πρώτης γραμμής της Ρωσίας θα περιέχουν, όπως όλοι οι άλλοι στρατοί, ακατέργαστα διαμάντια που καλύτερα να αποφεύγονται και να μην ανταγωνίζονται άσκοπα. Αν και αρκεί να δει κανείς τη σχεδόν ατελείωτη λιτανεία των εγκλημάτων πολέμου που έχει διαπράξει το περιβόητο Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών του Βασιλιά Καρόλου εναντίον Ιρλανδών αμάχων, πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για στρατεύματα επίθεσης, όχι για μπόμπι της κοινότητας εναντίον των οποίων η καλύτερη τακτική είναι να προσποιηθείς φιλικότητα. και να δώσουν τα στοιχεία τους σε κάποιον, τους Ουκρανούς πληρεξούσιους του ΝΑΤΟ σε αυτή την περίπτωση, που μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Αν και οι κατηγορίες που διατυπώνουν αυτές οι ιδιοφυΐες εναντίον των στρατευμάτων της πρώτης γραμμής της Ρωσίας δεν διαφέρουν τόσο πολύ από τον τεκμηριωμένο τρόπο με τον οποίο το Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών και άλλες βρετανικές εγκληματικές ομάδες αντιμετώπιζαν τους αμάχους στο Νότιο Αρμάγκ και σε άλλα προπύργια του IRA, σε αντίθεση με το Νότιο Αρμαγκ, δεν φαίνεται να υπάρχει σημαντικός ορατός στρατός. ή πολιτική αντίσταση, ούτε καν γκράφιτι τύπου Life of Brian , στη ρωσική κυριαρχία.

Επειδή οι συγγραφείς προφανώς αποδίδουν αυτή την έλλειψη αντίστασης στην ευρεία χρήση πρωτόγονων τεχνικών βασανιστηρίων από τη Ρωσία, ας αντιμετωπίσουμε τώρα αυτήν την κατηγορία που η “Olena Yahupova, η διαχειριστής της πόλης που αναγκάστηκε να σκάψει τάφρους για τους Ρώσους στη Zaporizhzhia” ύποπτα ισχυρίζεται ότι είναι “μια επιχείρηση εμπορίας ανθρώπων».

Οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι οι Ρώσοι χρησιμοποιούν πρωτόγονες τεχνικές βασανιστηρίων/ανάκρισης που μπορούν να επικυρωθούν μόνο με την επιθυμία να ταπεινώσουν ή να βασανίσουν σαδιστικά και όχι, όπως με το MI6 και το The Hooded Men , για να βελτιώσουν τις μεθόδους βασανιστηρίων/ανάκρισης. Αυτή η αφήγηση AP/Ουκρανίας είναι μια συνέχεια της παλιάς τους αφήγησης ότι οι Ρώσοι είναι ορκ, όχι εντελώς άνθρωποι, ακατάληπτα για να χρησιμοποιήσουν τα λόγια του Τρίτου Ράιχ, που ήξερε ένα ή δύο πράγματα για τα βασανιστήρια.

Και, με τον Hanns-Joachim Scharff της Luftwaffe , που προκαλεί πληροφορίες ακόμη και από τα πιο σκληρά καρύδια με τις πιο απαλές και παραπλανητικές τεχνικές. Απλώς δεν είναι αξιόπιστο ότι η Ρωσία δεν θα χρησιμοποιούσε τις πιο εξελιγμένες μεθόδους του Scharff, τις οποίες η MI5 χρησιμοποίησε με μεγάλη επιτυχία κατά του IRA του Μπέλφαστ, αλλά προτιμούσε να λειτουργεί με τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν οι σύμμαχοι της CIA στο ISIS. Οι Russkiy, φαίνεται, δεν έχουν ακούσει ποτέ για τη ρουτίνα του καλού αστυνομικού, του κακού αστυνομικού , δεν τους απασχολούν καθόλου τις τεχνικές που τελειοποίησε ο θρυλικός Scharff και αργότερα πέρασε στη CIA και την MI6. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η CIA και η MI6, συνεργαζόμενες μέσω του πράκτορα της MI6, Zelensky και των ναζί επιβολής του, αποφάσισαν να ζωγραφίσουν τους Ρώσους από αμνημονεύτων χρόνων ως άγριους βάσης χωρίς μυαλό και κοινή λογική.

Αν και το άρθρο αναφέρει κάθε είδους κατηγορίες εναντίον των συμπατριωτών του Βλαντιμίρ Οσένκιν, Ρώσου με έδρα το Παρίσι, η ροή του Οσένκιν στο twitter αξίζει από μόνη της μια έρευνα. Δεδομένου ότι ισχυρίζεται ότι είναι σε μια λίστα επιτυχιών, ο Oshenkin, ο αυτοαποκαλούμενος ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα πρέπει να εξηγήσει γιατί δημοσίευσε τις φωτογραφίες και τους αριθμούς πινακίδων αυτοκινήτων αμάχων Ρωσίδων στη Γαλλία και, αν θεωρεί, ως ναζί του πράκτορα της MI6 Zelensky. Οι αρχές επιβολής το κάνουν, οι άμαχοι Ρωσίδες όπως η αείμνηστη Ντάρια Ντούγκινα ως νόμιμοι στόχοι.

Στη συνέχεια, το άρθρο αναφέρει τον Oleksandr Kononeko, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται η Guardian , «εποπτεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα στον τομέα της ασφάλειας και της άμυνας για λογαριασμό του κοινοβουλίου της Ουκρανίας». Καθώς ο Konokneko, μπορεί να δει κανείς εδώ να επικρίνει κάθε είδους αντιρωσικούς ισχυρισμούς σε αυτό το αζέρικο μέσο με έδρα την Ελβετία , μπορούμε να απορρίψουμε τις παρατηρήσεις του ως μέρος της καθημερινής του δουλειάς για την υπεράσπιση του ναζιστικού καθεστώτος του πράκτορα της MI6 Zelensky και τη συκοφαντία των εχθρών του .

Έχοντας αντιμετωπιστεί με τις αμφίβολες δηλώσεις του Kononeko, οι συγγραφείς συνεχίζουν να μας δίνουν μερικές ιστορίες ανθρώπινου ενδιαφέροντος για την ουκρανική γενναιότητα, την τραγωδία και την ανθεκτικότητα στο πρόσωπο των βάρβαρων Ρώσων. Πρώτα συναντάμε δύο μάγκες, που δημιούργησαν μια πλατωνική σχέση επειδή ο ένας είχε «ένα γιγάντιο μαύρο ιταλικό μαστίφ» και ο άλλος «ένα παιχνίδι κανίς που η γούνα του βερίκοκου ταίριαζε με τα γένια του».

Αυτό είναι το εφαλτήριο για να μας πείτε για μια αλυσίδα αντίστασης γενναίων Ουκρανών κρατουμένων, που μπορούν να περάσουν λαθραία κινητά τηλέφωνα στις ρωσικές φυλακές και που μπορούν να περάσουν μηνύματα για εκατοντάδες μίλια από γκουλάγκ σε γκουλάγκ. Ωστόσο, μια τέτοια αντίσταση θα ήταν δυνατή μόνο εάν οι κρατούμενοι ήταν μια συνεκτική και πολύ αποφασιστική μονάδα, όπως ήταν οι κρατούμενοι του IRA στις βρετανικές φυλακές ή όπως, για παράδειγμα, η συμμορία της υπεροχής της Άριας Αδελφότητας στους Αμερικανούς κρατούμενους.

Όποια και αν είναι η αλήθεια της δήλωσης του δημάρχου της Μελιτόπολης, Ιβάν Φεντόροφ, ότι «δεν υπάρχει λογική» στις πολιτικές σύλληψης της Ρωσίας, δεν υπάρχει λογική σε αυτό το ανόητο άρθρο. Έχοντας παραθέσει τον Φεντόροφ για όλες τις φανταστικές ουκρανικές σημαίες που κυματίζουν από φανταστικά ποδήλατα για να το κολλήσουν στους Russkiys, μας περιμένει μια σειρά από πορτρέτα αμάχων που κρατούν οι ρωσικές δυνάμεις.

Αυτοί οι κρατούμενοι περιλαμβάνουν τη μεσήλικη Olena Yahupova, η οποία, αν πιστευτούν οι συγγραφείς, πέρασε την αιχμαλωσία της σκάβοντας τάφρους, συχνά για «24 ώρες το 24ωρο όταν ερχόταν μια επιθεώρηση», στα βάθη του ρωσικού χειμώνα όταν ήταν δεν υφίστανται εικονικές εκτελέσεις.

Η Γιαχούποβα, όπως ο Ράμπο και άλλοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, τελικά δραπέτευσε και «ταξίδεψε χιλιάδες μίλια μέσω της Ρωσίας, βόρεια στη Βαλτική και πίσω στην πρώτη γραμμή στην Ουκρανία, όπου ενώθηκε ξανά με τον σύζυγό της που υπηρετούσε στις ουκρανικές δυνάμεις».

Αν και οι συγγραφείς συνεντεύξεις από άλλους Ουκρανούς με παρόμοια υψηλές ιστορίες θλίψης, δεν προσθέτουν φως σε αυτό το μυθιστόρημα της CIA, το οποίο δεν είναι παρά λίγο μέρος της μεγαλύτερης αφήγησης που έχουμε δει να επαναλαμβάνεται στο παρελθόν στους πολέμους τους εναντίον της Συρίας, του Βιετνάμ και του Ιράκ και θα συνεχίστε να βλέπετε μέχρι το ΝΑΤΟ, η CIA, η MI6 και όλοι οι μικροί βοηθοί τους να παροπλιστούν και να ανατεθούν σε άλλα καθήκοντα πιο ευθυγραμμισμένα με τα αξιολύπητα σύνολα δεξιοτήτων τους.

Πηγή : Στρατηγική Κουλτούρα

Related Articles

Back to top button