ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μυτιλήνη: Πακέτο με 4,5 κιλά κάνναβη εντόπισε ο ”ΚΥΜ”

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 23χρονου ημεδαπού και ενός 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τον κατάπλου του πλοίου της γραμμής στο λιμάνι Μυτιλήνης προερχόμενο από Πειραιά και Χίο, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την διάρκεια εκφόρτωσης Φ/Γ οχημάτων, εντοπίστηκε, μετά από ένδειξη σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ”ΚΥΜ”, ύποπτο δέμα, το οποίο τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες προσήλθαν με Ε.Ι.Χ. όχημα και παρέλαβαν το δέμα, το οποίο διαπιστώθηκε ότι περιείχε τέσσερις ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους περίπου τεσσάρων κιλών και πεντακοσίων γραμμαρίων (4.500 γρ.).

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 23χρονου, βρέθηκαν διακόσια εβδομήντα (270) σακουλάκια επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, δύο κινητά τηλέφωνα και το Ε.Ι.Χ. όχημα.

Related Articles

Back to top button