ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με αέρα Νέας Υόρκης έρχεται το “Ναυάγιο” στη Μυτιλήνη

Μια νέα σελίδα ανοίγει σε λίγες μέρες στο όμορφο βιβλίο που έχει γράψει εδώ και 28 χρόνια το καφέ – μπαρ “Ναυάγιο”, στην πλατεία Σαπφούς, που περνά σε νέα χέρια με πολλές προοπτικές για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον κλάδο της εστίασης. Ήρθε η ώρα ο Στρατής και η Δέσποινα Βερβέρη να παραδώσουν την σκυτάλη σε δύο επιτυχημένους επιχειρηματίες, με σημαντική δραστηριότητα στον τομέα τους, που έχουν την όρεξη και το μεράκι να διατηρήσουν το κλασικό στέκι των Μυτιληνιών και να το ενοποιήσουν με τον α’ όροφο, ανανεώνοντας τη διακόσμηση, τον εξοπλισμό αλλά και το μενού, προσθέτοντας νέες γεύσεις από διάφορες κουζίνες.

Νέοι ιδιοκτήτες της επιχείρησης είναι ο Γιώργος Μοσχόβης, από τα Πάμφιλα, που διατηρεί στον τόπο καταγωγής του το καφενείο – ουζερί “Η Αγία Βαρβάρα” και ο θείος του, γνωστός επιχειρηματίας με τέσσερα εστιατόρια στη Νέα Υόρκη, Χρήστος Γραμματάς. Ο κ. Γραμματάς, μετά από μια επιτυχημένη πορεία σχεδόν 50 χρόνων στον κλάδο της εστίασης στην Αμερική, αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να επενδύσει στον τόπο μας και μάλιστα σε μια επιχείρηση με μεγάλη ιστορία, που έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Έχοντας επισκεφτεί σχεδόν όλο τον κόσμο, με σπουδές μαγειρικής και στήνοντας από την αρχή εστιατόρια που έχουν βραβευτεί για τις υπηρεσίες τους, μαζί με το Γιώργο Μοσχόβη, που γνωρίζει την τοπική αγορά και τις ανάγκες της, έχουν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και υπόσχονται στους πελάτες τους νέες εμπειρίες γεύσεων και διασκέδασης. Όπως είπε στα “Νέα της Λέσβου” ο κ. Γραμματάς «έχω επισκεφτεί όλα τα ωραία, εξωτικά μέρη του κόσμου και έχω γνωρίσει πολλές κουλτούρες ανθρώπων, αλλά η ζεστασιά και η ηρεμία της πατρίδας σου δεν υπάρχει πουθενά».

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, σε λίγες μέρες για το νέο, ανανεωμένο “Ναυάγιο” που θα γίνει “talk of the tοwn”, στην καρδιά της Μυτιλήνης!

Related Articles

Back to top button