ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Μαφιόζικου τύπου εκτέλεση σημειώθηκε το πρωί στον Γέρακα με θύμα ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων. Όλα εκτυλίχθηκαν στις 08:00 όταν τρία άτομα μετέβησαν με ένα λευκό φορτηγάκι στο πρατήριο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Οι άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, «γάζωσαν» τον 38χρονο άνδρα με τουλάχιστον 20 σφαίρες από απόσταση αναπνοής και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο όχημα και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Το φορτηγάκι εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα στην περιοχή της Παλλήνης, όπου οι δράστες το είχαν πυρπολήσει. Από εκεί με μοτοσυκλέτες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών καθώς ο 38χρονος είχε μπει στο στόχαστρο αγνώστων και στο παρελθόν.

Στο σημείο έσπευσαν σελέχη της Ασφάλειας και συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από το πρατήριο, ενώ αναζητούν και κάμερες από παρακείμενες πολυκατοικίες για να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.

Related Articles

Back to top button