ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ψήνει φλαούνες και γίνεται viral στο TikTok

Από το πλευρό δεν λείπει φυσικά και η αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση.

Οάνθρωπος που έγινε διάσημος χωρίς να καταλάβει -σχεδόν- κανένας το πως και το γιατί «ξαναχτυπά», αυτή την φορά στο TikTok, και γίνεται viral. Φυσικά, πρόκειται για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την εκλεκτή της καρδιάς του, Ιλάειρα Ζήση, που πριν από λίγο καιρό ο αρραβώνας του ήταν πρώτο θέμα παντού με πολύ κόσμο να αναρωτιέται το γιατί.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, πλέον όλοι και όλες έχουμε πετύχει κάπου τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι μετά τον «τρικούβερτο» αρραβώνα τους στην Ελλάδα ετοιμάζονται να παντρευτούν στις 28 Αυγούστου, στην Κύπρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και την σύζυγό του, Άντρη., να δίνουν το «παρόν» ως νονοί του γαμπρού.

Ο θεατρικός παραγωγός, λοιπόν, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, όπου διαρκώς μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή του και τις στιγμές που περνάει με τη μελλοντική του σύζυγο, Ιλάειρα Ζήση. Έτσι, προσφάτως ανέβασε ένα video στο TikTok όπου έψηνε φλαούνες και τόσο αυτός όσο και η Ιλάειρα έμοιαζαν πολύ χαρούμενοι και κατάφεραν να γίνουν αμέσως viral.

Στο video το ζευγάρι ψήνει παρέα ανέμελο τις παραδοσιακές πασχαλινές φλαούνες με τον ίδιο να τραγουδά «ψήνω φλαούνες! Ψήνω φλαούνες… με την Ιλάειρα αγκαλιά».

Related Articles

Back to top button