ΛΕΣΒΟΣ

Λέσβος: Ποδαρικό με κρουαζιερόπλοιο και αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό

Με καλούς οιωνούς ξεκινά η τουριστική σεζόν στη Λέσβο, με το πρώτο κρουαζιερόπλοιο να φτάνει στη Μυτιλήνη την Κυριακή των Βαΐων και το πρώτο τσάρτερ με Ολλανδούς τουρίστες να έρχεται στο νησί τη Μεγάλη Πέμπτη.

Οι πτήσεις των τσάρτερ στο νησί αναμένεται να φτάσουν τις 17 την εβδομάδα, ενώ ο τουριστικός πράκτορας, εκπρόσωπος της TUI στη Λέσβο, Λευτέρης Καραμπλιάς, μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου τόνισε ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, θα φτάσουν τις 32.000 οι αφίξεις των τουριστών στο νησί.

«Μετά από δύο χρόνια περιορισμών και πανδημίας υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει το ενδιαφέρον που καταγράφηκε το 2019, αλλά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία θα χάσουμε την αγορά της Ρωσίας » τόνισε ο κ. Καραμπλιάς.

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν που θα φτάσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης την Κυριακή των Βαΐων, ερχόμενο από Κωνσταντινούπολη είναι το «Insignia” με 350 Αμερικανούς τουρίστες ενώ, σύμφωνα με τον τουριστικό πράκτορα Ηλία Πίκουλο, έχουν προγραμματιστεί 20 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στο νησί.

Related Articles

Back to top button