ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κυριακή βράδυ στη Μυτιλήνη: ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης, στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Μικρασιατικής Μνήμης»
ΤΕΒΑ

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 11/2022 από 29-07-2022 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, την 31-07-2022 ημέρα Κυριακή και κατά τις ώρες από 20:00 έως 23:00, στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Μικρασιατικής Μνήμης», θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες –κατά περίπτωση- κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης, με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων, ως εξής:

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αργύρη Εφταλιώτη, από τη συμβολή της με την οδό Τζέημς Αριστάρχου έως τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ναυμαχίας Έλλης, από τη συμβολή της με την οδό Μικράς Ασίας έως τη διασταύρωση της Βόρειας παράκαμψης της πόλεως (εργοστάσιο ΔΕΗ).
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ερμού, από τη συμβολή της με την οδό Ναυμαχίας Έλλης έως τη συμβολή της με την οδό Νιάνια.
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πιττακού, από τη συμβολή της με την οδό Κυπαρισσίων έως τη συμβολή της με την οδό Ερμού.
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, από τη συμβολή της με την οδό Φάωνος έως τη συμβολή της με την οδό Αγίου Θεράποντος.
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Καραντώνη, από τη συμβολή της με την οδό Ανδρομέδας έως τη συμβολή της με την οδό Αγίου Θεράποντος.

Related Articles

Back to top button