ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ασφαλτοστρώνονται τρεις οδοί στη Μυτιλήνη

Ο Δήμος Μυτιλήνης, προχωράει στην ανακατασκευή-ασφαλτόστρωση των οδών Ναυμαχίας Έλλης, Γρηγορίου Ρουσέλλη και Αγίου Ιωάννη Καλυβίτη από τις 31 Οκτωβρίου έως 11 Νοεμβρίου, ενώ κατά περίπτωση θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Σε κάθε δρόμο η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, τις ώρες από 08:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ., θα διεξάγεται, ως εξής:

1) Στην οδό Ναυμαχίας Έλλης στις ημερομηνίες, από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 5Νοεμβρίου, τα οχήματα θα κινούνται από τη μια λωρίδα της Ν. Έλλης, γιατί στην άλλη λωρίδα θα εκτελούνται εργασίες, ώστε να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση και από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

2) Στην οδό Γρηγορίου Ρουσέλλη στις ημερομηνίες, από τις 7 Νοεμβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου, κατά τις ανωτέρω ώρες εκτέλεσης των εργασιών δε θα διέρχονται οχήματα. Τα οχήματα, όμως, θα διοχετεύονται από τις οδούς Θεοφίλου Χατζημιχαήλ και Ευστράτιου Βοστάνη, αντίστοιχα, καθώς και από τις παρακείμενες οδούς.

3) Στην οδό Αγίου Ιωάννη Καλυβίτη, μόνο την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, τις ώρες από 08:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ. ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός. Τα οχήματα θα κινούνται από παρακείμενες οδούς.

Για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και των τροχοφόρων, τα οχήματα και οι πεζοί θα ενημερώνονται με πληροφοριακές πινακίδες για την εκτέλεση έργων με ευθύνη της ανάδοχης κατασκευαστικής εταιρείας.

Επειδή πρόκειται για εργασίες κοινής ωφέλειας, μετά από πολλά χρόνια αιτήματα δημοτών και φορέων, ο Δήμος Μυτιλήνης καλεί τους πολίτες να βοηθήσουν, με τη στάση τους, τους υπεύθυνους του έργου, οι οποίοι θα ρυθμίζουν, κατά τη διάρκεια των εργασιών, τη διέλευση των οχημάτων. «Ζητούμε για ακόμη μια φορά, την κατανόηση, την ΠΡΟΣΟΧΗ και την υπομονή των συνδημοτών μας».

πηγή

Related Articles

Back to top button