ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κοσμοσυρροή στην αγορά της Μυτιλήνης για τη Λευκή Νύχτα

Το αδιαχώρητο στην Ερμού και στις παράπλευρες οδούς της Μυτιλήνης από καταναλωτές που κατέκλυσαν τα μαγαζιά και τους δρόμους συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τη Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης.

Με ζωντανή μουσική για όλα τα γούστα, με κεράσματα παραδοσιακών ποτών αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν τα ψώνια στα καταστήματα τους μέσα σ’ ένα εορταστικό περιβάλλον.

Κοσμοσυρροή στην αγορά της Μυτιλήνης για τη Λευκή Νύχτα
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα και διήρκεσαν έως τις 11.30 βράδυ σε κεντρικά σημεία στην οδού Ερμού, στα Λαδάδικα, στο Γενί Τζαμί, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πλατεία Αλυσίδας και στην Καβέτσου με ντόπια συγκροτήματα και ζωντανή μουσική αλλά και γνωστούς djs της Μυτιλήνης.

Κοσμοσυρροή στην αγορά της Μυτιλήνης για τη Λευκή Νύχτα
Απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιτυχία της Λευκής Νύχτας τόσο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης όσο και τα μέλη του ΔΣ αλλά και υποψήφιοι επικεφαλής για την περιφέρεια και το δήμο Μυτιλήνης που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για τη Λευκή Νύχτα.

Related Articles

Back to top button