ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΕΣΒΟΣ

Η Μυτιληνιά ποδοσφαιρίστρια που πήγε στην Εθνική Κορασίδων

Η Μιχαέλα Γιαννή μιλά στο «Ν» για την μπάλα και η Α. Λεμονιά για τη «Σαπφώ»

Ανάμεσα στις ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής Ομάδας Προ-Κορασίδων βρέθηκε για πρώτη φορά από ομάδα της Λέσβου και συγκεκριμένα τη «Σαπφώ» Μυτιληνιά, η Μιχαέλα Γιαννή. Μαζί με την αθλητική διευθύντρια της γυναικείας «Σαπφώς», Αγγελικής Λεμονιά μίλησαν στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99».

Το τουρνουά διεξήχθη στο Ισραήλ από τις 27 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου με την Εθνική να αντιμετωπίζει το Ισραήλ, την Πολωνία και τη Β. Ιρλανδία και τη Μυτιληνιά αθλήτρια να φορά το εθνόσημο σε τρεις εμφανίσεις.

Η Μιχαέλα, 16 χρόνων σήμερα στην Α Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Μυτιλήνης, αγάπησε την μπάλα από τα πέντε της χρόνια που έπαιζε με τον αδερφό της. Της αρέσει το ομαδικό πνεύμα, η πειθαρχία και αψηφά όλους όσοι θεωρούν υποτιμημένο να παίζει μια γυναίκα ποδόσφαιρο.

Στόχος της είναι να γίνει καλύτερη, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητά της, την αντίληψή της και τη γρήγορη σκέψη της. «Τελειομανή και οργανωμένη» τη χαρακτήρισε η Αγγελική Λεμονιά.

Στο μεταξύ η «Σαπφώ» ετοιμάζει φιλικούς αγώνες και πολιτιστικές δράσεις και ημερίδες με θέμα την αθλητική διατροφή, την ψυχολογία, αλλά και τα ναρκωτικά.

stonisi.gr

Related Articles

Back to top button