ΜΥΤΙΛΗΝΗΥΓΕΙΑ

«Η επάρκεια αίματος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης είναι υπόθεση όλων μας»

Σήμερα, «Ημέρα Αγάπης» και αύριο Πέμπτη συνεχίζεται η αιμοδοσία στη μαρίνα Μυτιλήνης- Ρεσιτάλ γνώσεων του 6ου Δημοτικού

«Η επάρκεια αίματος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης είναι υπόθεση όλων μας» τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης, Μαρία Ζερβού στο «Ν» σήμερα, Τετάρτη, ημέρα που συνεχίζεται η εθελοντική αιμοδοσία πρωί και απόγευμα στη μαρίνα Μυτιλήνης.

Οι ώρες αιμοδοσίας είναι σήμερα, Τετάρτη και αύριο Πέμπτη από τις 9 έως τις 2 και από τις 5.30 έως τις 9.30 το βράδυ, με τη φροντίδα του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης Βοστάνειο, και θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας.

Ο κακός καιρός χτες, Τρίτη μείωσε πολύ την προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών με συνέπεια να μη συγκεντρωθούν οι απαραίτητες φιάλες αίματος που «αιμοδοτούν» με τη σειρά τους το Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Από τον σταθμό αιμοδοσίας, μεταξύ άλλων, όπως πάντα ήταν η γιατρός Έφη Τσιρώνη, ενώ οι εθελόντριες του Συλλόγου καλημέριζαν τους προσερχόμενους με χαμόγελο και ενημέρωναν.

Μια γλυκιά παρένθεση σήμερα στην αιμοδοσία ήταν η επίσκεψη του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης. Οι δασκάλες του σχολείου είχαν φροντίσει ώστε μαθήτριες και μαθητές να είναι πλήρως ενημερωμένοι για την αιμοδοσία και πόσο σημαντική είναι.

Ενώ η Αφροδίτη Γιαννέλλη από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών τόνισε ότι σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης και είναι ευκαιρία να την κάνουμε πράξη αιμοδοτώντας.

ΠΗΓΗ:stonisi

Related Articles

Back to top button