ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η έμμεση κολακευτική αναφορά Μητσοτάκη για Νίκα

Από τη Μυτιλήνη, όπου βρέθηκε για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για το Βόρειο Αιγαίο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε έμμεση αναφορά με ευμενή σχόλια για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, αλλά και τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Αν και δεν τους κατονόμασε, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξήρε την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν οι δυο άνδρες τη μη στήριξή τους από το κόμμα ενόψει των προσεχών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως: ««Το κόμμα έχει κάνει πια συνολικά και για τις 13 περιφέρειες τις επιλογές του. Θέλω να ευχαριστήσω τους εν ενεργεία περιφερειάρχες, τους οποίους το κόμμα επέλεξε να μην στηρίξει, αλλά και να εξάρω την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν την, ενδεχομένως δύσκολη για αυτούς, κομματική επιλογή».

Υπενθυμίζεται ότι, παρά τις αρχικές φήμες για ανεξάρτητη κάθοδό τους, τόσο ο Παναγιώτης Νίκας, όσο και ο Γιώργος Πατούλης γνωστοποίησαν την απόφασή τους να αποσυρθούν από τη μάχη των περιφερειακών εκλογών.

lakonikos.gr

Related Articles

Back to top button