ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑ

«Επώνυμοι έπαιρναν την 12χρονη και εξαφανίζονταν»

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει κάτοικος της περιοχής των Σεπολίων σχετικά με την υπόθεση παιδοβιασμού.
Φαίνεται πως πλέον τα στόματα έχουν ανοίξει μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Ηλία Μίχου, ο οποίος βίασε και εκπόρνευε την 12χρονη.
«Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου… Βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» είπε το πρωί της Κυριακής στο MEGA μια γειτόνισσα του 53χρονου.
Ανατριχιαστικές καταγγελίες
Η ίδια υποστήριξε, μάλιστα, ότι είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του Μίχου αλλά δεν προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του αλλά, όπως είπε, «τον κανόνισα μόνη μου».

Ο σύζυγος της γυναίκας της είχε πει, μάλιστα, ότι είχε τον Μίχο αρκετές να «χαριεντίζεται» με παιδάκια. Στην ερώτηση, δε, αν τον είχε δει να κοιτάει περίεργα μικρά παιδιά, η γυναίκα είπε ότι ο 53χρονος το είχε κάνει με τα δικά της.

Η γυναίκα ανέφερεα, ακόμα, ότι ο Ηλίας Μίχος είχε πολλές επαφές με ιερείς: «Εάν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απ’ έξω».

Πολιτικοί, καλλιτέχνες και ιερείς
Άλλος κάτοικος Κολωνού μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και αποκαλύπτει: «Ό,τι έκανε ο 53χρονος στο παιδί, έκανε και η ίδια η μάνα, και όχι μόνο. Και λέω όχι μόνο στη 12χρονη γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και στα άλλα παιδιά».

Και συνεχίζει ο κάτοικος με την περιγραφή του: «Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. Έρχονται επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν. Ανάμεσά τους ήταν ένας μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί, ακόμα και ιερείς. Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ».

Related Articles

Back to top button