ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛΕΣΒΟΣΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εκλογές στο Συνδικάτο επισιτισμού και ξενοδοχείων της Λέσβου

Εκλογές στο Συνδικάτο επισιτισμού και ξενοδοχείων της Λέσβου πραγματοποιούνται τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στο Εργατικό Κέντρο της Λέσβου στη Χρυσομαλλούσα. Σε ανακοίνωση του συνδικάτου καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους κλάδους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για να εκλέξουν εκπροσώπους που θα στηρίξουν τα δικαιώματά τους για αξιοπρεπή δουλειά και ζωή.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Συνδικάτου αναφέρεται:

«Το συνδικάτο στον επισιτισμό και στα ξενοδοχεία της Λέσβου, το ιδρύσαμε εμείς οι εργαζόμενοι για να είναι αποκούμπι μας, υπερασπιστής των δικαιωμάτων μας. Παλεύει σταθερά για να φτάσει σε όλο και περισσότερους συναδέλφους, με ακόμα περισσότερες δράσεις. Κρίθηκε σε μάχες που δώσαμε από κοινού το προηγούμενο διάστημα με το Εργατικό Κέντρο και τα ταξικά σωματεία του. Πρωτοστατήσαμε για αυξήσεις στους μισθούς, για αξιοπρεπή ζωή και δουλειά με δικαιώματα! Για καθολικά δωρεάν δημόσια υγεία, ιδίως στα χρόνια της πανδημίας που κυβέρνηση και εργοδοσίες μας είχαν του «κλότσου». Ματαιώσαμε πλειστηριασμούς και δεν αφήσαμε πολύτεκνες οικογένειες να διαβάσουν τα παιδιά τους στο σκοτάδι, καταφέρνοντας επανασυνδέσεις ρεύματος! Στα Τέμπη φωνάξαμε πως δεν έφταιγε η κακιά η ώρα, ούτε η χώρα αλλά όσοι την κυβέρνησαν και την κυβερνούνε τώρα!

Στους παραπάνω αγώνες που δώσαμε με αρκετούς από σας βρεθήκαμε πλάι πλάι, έχουμε την πεποίθηση ότι στο μέλλον θα βρεθούμε με ακόμα περισσότερους! Το συνδικάτο με αγωνιστική διάθεση και ελπίδα σας καλεί :

Δεν αφήνουμε στην τύχη του το σωματείο και τις εκλογές του! Να καλέσουμε θαρρετά όλους τους συναδέλφους σε όποιο πόστο και να εργάζονται να βρεθούν στην κάλπη!

Εδώ στο νησί μας, που ταλανίζεται από την πρωτόγνωρη ακρίβεια, και η αναζήτηση αξιοπρεπής δουλειάς φαντάζει γολγοθάς, θα πρέπει το σωματείο μας να αποτελεί το στήριγμα μας!

Να βάλουμε μπροστά διεκδικήσεις για αυξήσεις στους μισθούς, για ασφάλιση και υγεία καθολικά δημόσια και δωρεάν!

Δευτέρα 10/04 : 11 το πρωί έως 7 το απόγευμα 19.00

Τρίτη 11/4: 1 το μεσημέρι έως 8.30 το βράδυ

Στο Εργατικό Κέντρο στη Χρυσομαλλούσα.

Δυναμώνω και συμμετέχω στο σωματείο μου για να πάνε στα τσακίδια τα κέρδη τους και η πολιτική τους που δεν λογαριάζει τις ζωές μας! Η πολιτική τους που μας θέλει να δουλεύουμε πολύ, να τρώμε λίγο και να μιλάμε λιγότερο να πάρει πόδι!

STONISI

Related Articles

Back to top button