ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑΛΕΣΒΟΣ

Εκλογές στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Στο Εμπορικό Επιμελητήριο πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο Εμπορικό Επιμελητήριο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές του  Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι εκλογές έγιναν με μυστική ψηφοφορία σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και οι υποψήφιοι για το ΔΣ ήταν οι: (Με αλφαβητική σειρά) Ανεζινος Παναγιώτης, Αράπης Χαράλαμπος, Βεγιάννης Γιάννης, Δαλέκος Ελευθέριος, Δημητριάδης Δημήτριος, Δουκαρέλλης Παναγιώτης, Κουτρούπης Τιμολέων, Λασκαρίδης Ιγνάτης, Σαμαράς Παναγιώτης και Χατζέλης Εμμανουήλ.
Υποψήφιοι για την εξελεγκτική Επιτροπή ήταν οι: (Με αλφαβητική σειρά) Γαβριηλίδης Βασίλειος, Λουλαδέλλης Παναγιώτης, Μαλαπάσχας Γρηγόριος, Μοσχόβης Δημήτριος και Τριανταφύλλου Ανδρέας.

Μετά τη διαλογή των ψηφοδελτίων από την εφορευτική επιτροπή βρέθηκαν όλα (23) εικοσιτρία έγκυρα ψηφοδέλτια. Οι 7 πρώτοι του ψηφοδελτίου επιλέγονται για τη σύσταση του ΔΣ.
Οι υπόλοιποι δυο αποτελούν αναπληρωματικά μέλη.
Οι 7 που ψηφίστηκαν για τη σύσταση του ΔΣ είναι: 1ος) Λασκαρίδης Ιγνάτης με 23 ψήφους, 2ος) Ανεζίνος Παναγιώτης με 22 ψήφους 2ος) Αράπης Χαράλαμπος με 22 ψήφους, 4ος) Δουκαρέλλης Παναγιώτης με 20 ψήφους, 5ος) Χατζέλης Εμμανουήλ με 19 ψήφους, 6ος) Βεγιάννης Γιάννης με 18 ψήφους και 7ος) Δημητριάδης Δημήτριος με 16 ψήφους.
Για αναπληρωματικά μέλη ψηφίστηκαν οι: 8ος) Παναγιώτης Σαμαράς με 5 ψήφους, 9ος) Δαλέκος Ελευθέριος με 3 ψήφους και 9ος) ο Κουτρούπης Τιμολέων με 3 ψήφους.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή ψηφίστηκαν οι (Με σειρά ψήφων): 1ος) Τριανταφύλλου Ανδρέας με 17 ψήφους, 2ος) Μοσχόβης Δημήτριος με 16 ψήφους και 3ος) Μαλαπάσχας Γρηγόρης με 15 ψήφους.
Αναπληρωματικά μέλη ψηφίστηκαν οι: Γαβριηλίδης Βασίλειος με 14 ψήφους και ο Λουλαδέλλης Παναγιώτης με 3 ψήφους.
Ο υποψήφιος που συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους καλείται τώρα βάση καταστατικού να συγκαλέσει Διοικητικό Συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ.και να αποδοθούν οι ρόλοι των μελών εντός 5ημέρου από τη λήξη διεξαγωγής των εκλογών.

stonisi.gr

Related Articles

Back to top button