ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΛΕΣΒΟΣΜΥΤΙΛΗΝΗΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ

Εικόνες εγκατάλειψης στο πάρκο της Επάνω Σκάλας

Αδιαφορία της δημοτικής αρχής Κύτελη και για αυτή τη γωνιά της Μυτιλήνης

Σπασμένα φωτιστικά, λάμπες στα φωτιστικά που έχουν καεί και δεν έχουν αντικατασταθεί, στύλοι χωρίς φωτισμό, είναι μερικές εικόνες από το σκηνικό εγκατάλειψης στο πάρκο που βρίσκεται πλησίον του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης στην Επάνω Σκάλα.

Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής Κύτελη και για τη γωνιά αυτή της πόλης είναι εμφανής. Μιλώντας στο «Ν» κάτοικοι της περιοχής σημείωσαν ότι κατά καιρούς έχουν απευθυνθεί ακόμα και στο γραφείο δημάρχου αλλά συναντούν αδιαφορία και «κλείσιμο του τηλεφώνου» όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν. 

Οι μεγαλύτερης ηλικίας κάτοικοι είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους μόλις πέσει το φως. Συγκεκριμένα όπως μας ανέφερε γυναίκα κάτοικος της περιοχής «τώρα το χειμώνα που σκοτεινιάζει νωρίς ο δρόμος από την πάνω μεριά του πάρκου είναι σκοτεινός και φοβόμαστε να περάσουμε γιατί κινδυνεύουμε να σκοντάψουμε». Σε ερώτηση μας αν απευθύνθηκαν στο δήμο προκειμένου να προχωρήσει σε εργασίες αποκατάστασης του φωτισμού μας απάντησε ότι «παίρναμε πολλές φορές τηλέφωνο και δεν το σήκωναν.Όταν κάποια στιγμή το σήκωσαν μας είπαν ότι έχουν μεγάλα σχέδια για την Επάνω Σκάλα και να κάνουμε υπομονή. Εγώ τους είπα και μέχρι τότε τι θα γίνει; Τότε μου έκλεισαν το τηλέφωνο».

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της κατάστασης που υπάρχει στο πάρκο.

stonisi.gr

Related Articles

Back to top button