ΛΕΣΒΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εθελοντικός καθαρισμός του άλσους Τσαμάκια από την ΚΝΕ Λέσβου

Κυριακή 28 Μαίου στις 5 και 30 το απόγευμα

Είναι γνωστό πως η Μυτιλήνη και τα γύρω χωριά με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής Κύτελη και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Δήμητρας Αλεξανδρη έχουν μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο. Από την κατάσταση αυτή δεν ξεφεύγει και το άλσος Τσαμάκια που παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης με άκοπα χόρτα και σκουπίδια παντού.

«Οι εικόνες αυτές μας γεμίζουν οργή και αγανάκτηση» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου της ΚΝΕ που υπενθυμίζει ότι έναν χρόνο πριν «χάρη στην εθελοντική δουλειά των μελών και φίλων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, μετατράπηκε σε έναν καθαρό και όμορφο τόπο που φιλοξένησε χιλιάδες κατασκηνωτές από όλη την Ελλάδα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στον λαό του νησιού και στους κατασκηνωτές. Ο χώρος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατασκήνωσης χάρη στην ακούραστη προσπάθεια των μελών της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, παραδόθηκε πεντακάθαρος».

Στη συνέχεια της ανακοίνωση της η ΚΝΕ επισημαίνει τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό καθαριότητας και την υποχρηματοδότηση από κράτος και τοπική διοίκηση για την κάλυψη των καθημερινών μας αναγκών επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά. «Η δημοτική αρχή βρίσκεται απέναντι στις ανάγκες μας! Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να χαρατσώνει το λαό βάζοντας μας να πληρώνουμε είσοδο στην πλαζ, για να κολυμπάμε σε μια παραλία που είναι επίσης σε κακή κατάσταση».

Για τους παραπάνω λόγους οι ΚΝΕ Λέσβου θα προβεί σε εθελοντικό καθαρισμό του άλσους Τσαμάκια την Κυριακή 28 Μαίου στις 5 και 30 το απόγευμα.TAGS

stonisi.gr

Related Articles

Back to top button