ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο καταγγέλλονται για βιασμό στο Πλωμάρι

Δυο άτομα με την κατηγορία του βιασμού αναμένεται να οδηγηθούν αυτήν την ώρα ενώπιον του Εισαγγελέα Μυτιλήνης μετά την καταγγελία δύο τουριστριών – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προερχόμενες από τις Σκανδιναβικές χώρες – στο Πλωμάρι οπού καταγγέλλεται ότι τελέστηκε η πράξη δηλαδή κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα βιασμού.

Σύμφωνα με την καταγγελία η πράξη φέρεται να τελέστηκε χθες τα ξημερώματα ενώ οι δύο τουρίστριες έχουν ήδη εξεταστεί από τον ιατροδικαστή Μυτιλήνης ο οποίος επιβεβαίωσε τα καταγγελλόμενα.

Οι δύο αλλοδαπές φαίνεται ότι έκαναν παρέα το προηγούμενο βράδυ με τέσσερις άνδρες στο Πλωμάρι τους οποίους κατήγγειλαν αν και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία συμμετοχής τους στην πράξη το βιασμού αλλά μόνο ότι παρακολουθούσαν από μακριά τους άλλους δύο που φέρονται να ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με τις δύο γυναίκες παρά τη θέλησή τους.

Από την άλλη πλευρά, οι δυο κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι έκαναν από το πρωί παρέα με τους δύο γυναίκες και είχαν βγει και ότι έγινε, έγινε ενώ είχαν πιεί με τη θέλησή τους.

ΠΗΓΗ: https://nealesvou.gr/

Related Articles

Back to top button