ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γ’ Εθνική: Έτοιμος να πυροδοτήσει μεταγραφική βόμβα ο Αιολικός

Τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ του προετοιμάζει ο Αιολικός, που μετά τους Νάστο, Αντωνίου και Πετσίτη, είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση μιας ακόμα σπουδαίας προσθήκης, η οποία είναι σίγουρο ότι θα ταράξει τα -εδώ και καιρό- ήσυχα νερά της Γ’ Εθνικής.

Η επιστροφή του Τζιμ Αντωνάκα από τις ΗΠΑ δρομολόγησε νέες εξελίξεις στα μεταγραφικά, σύμφωνα με πληροφορίες που μάλιστα, αν επιβεβαιωθούν, κάνουν λόγο για κίνηση που ανεβάζει κατά πολύ το επίπεδο του ρόστερ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο νέος μεταγραφικός στόχος του Αιολικού έχει πλούσιο βιογραφικό από τις υψηλότερες κατηγορίες, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται τη Δευτέρα. Η μεταγραφική περίοδος εξάλλου ολοκληρώνεται στις 27 Οκτώβρη και από κύκλους της διοίκησης αφήνεται να εννοηθεί ότι η ομάδα της Μυτιλήνης δεν αποκλείεται να ενισχυθεί περισσότερο, εάν προκύψει κάτι εξαιρετικό σε θέσεις που την ενδιαφέρει.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν επίσης και τέσσερις προσθήκες νεαρών παικτών, που λογίζονται ως Κ20, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο βάθος και επιλογές στα χέρια του Δημήτρη Παπασπύρου.

Related Articles

Back to top button