ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΜΥΤΙΛΗΝΗ

Από το Μαϊάμι στη Μυτιλήνη

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Insignia με τις 342 πολυτελείς σουίτες στη Λέσβο.

Μια διαφορετική από κρουαζιέρα πραγματοποιείται το κρουαζιερόπλοιο Insignia που σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου βρίσκεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Όπως εξήγησε στην κάμερα του «Ν» ο ταξιδιωτικός πράκτορας Ηλίας Πίκουλος το Insignia ξεκίνησε το ταξίδι του από το Μαϊάμι των ΗΠΑ κι αφού πέρασε από πολλούς προορισμούς και ηπείρους έφθασε στην Κωνσταντινούπολη.

Πατήστε τον σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/watch/?v=314649797474424

Ο πρώτος σταθμός του πλοίου μετά την Κωνσταντινούπολη είναι η Μυτιλήνη και στην συνέχεια θα μεταβεί στον Πειραιά. Ακολούθως θα αναχωρήσει για την Σαντορίνη και θα συνεχίσει το ταξίδι του για το Μαϊάμι. Οι 310 επιβάτες του πλοίου και τα 390 άτομα του πληρώματος βρίσκονται στο πλοίο εδώ και 35 ημέρες. Ο αρχικός προγραμματισμός της κρουαζιέρας προέβλεπε το πλοίο να προσεγγίσει λιμάνια της Αφρικής και της Ασίας. Ωστόσο η διαχειρίστρια εταιρεία Oceania Cruises ματαίωσε αυτές τις προσεγγίσεις και ενέταξε στο προγραμματισμό τους τις προσεγγίσεις σε λιμάνια της Μεσογείου, ανάμεσα σε αυτά είναι και το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Πηγή: stonisi.gr

Το Insignia είναι ένα μεσαίου μήκους κρουαζιερόπλοιο καθώς έχει μήκος 180 μέτρα και πλάτος 25 μέτρα, έχει την δυνατότητα να μεταφέρει μέχρι 684 επιβάτες και 400 άτομα πλήρωμα. Διαθέτει 342 πολυτελείς σουίτες και καμπίνες, όπου σχεδόν το 70% διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες.

Related Articles

Back to top button