ΛΕΣΒΟΣΤΑΞΙΔΙΑ

Ήρθε για επιθεώρηση το καταμαράν από τη Σμύρνη

Τα δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου

Στις 9 το πρωί της Δευτέρας 30 Μαΐου έφτασε στο λιμάνι της Μυτιλήνης το καταμαράν από τη Σμύρνη το οποίο αναμένεται να πραγματοποιήσει φέτος το δρομολόγιο που θα συνδέσει την πόλη μας με τα απέναντι παράλια και μια αγορά πολλών εκατομμυρίων τουριστών.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Μυτιλήνης – Σμύρνης πραγματοποιείται με πρωτοβουλία επιχειρηματιών του νησιού και του ιδιοκτήτη του τουριστικού πρακτορείου Fotis tours.

Τον πρόεδρο της Εταιρείας και τον καπετάνιο υποδέχθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης ο πρόδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Κώστας Παπαδόπουλος και ο ιδιοκτήτης του πρακορείου Fotis tours.

Σε δηλώσεις τους τόσο ο Κ.Παπαδόπουλος όσο και ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου αναφέρθηκαν στο νέο αυτό εγχείρημα και στη σύνδεση η οποία θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου. Όπως είπαν ένα όνειρο πολλών ετών επιτέλους μετά από μεγάλη προσπάθεια γίνεται πραγματικότητα.

Ο πρόεδρος της Τουρκικής εταιρείας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη της σύνδεσης σημειώνοντας ότι θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι και θα δώσει την ευκαιρία σε Έλληνες και Τούρκους και να γνωρίσουν τη Σμύρνη και τη Μυτιλήνη αντίστοιχα.

stonisi.gr

Related Articles

Back to top button