ΕΛΛΑΔΑ

Άλκης Καμπανός: Μετονομάστηκε η οδός Θεοδώρου Γαζή- Στο σημείο δολοφονίας ο πατέρας του

«Η θυσία του γιου μου να αποτελέσει νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό», είπε ο πατέρας του

Άλκης ΚαμπανόςFacebook Twitter
Φωτ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NewsroomNewsroom
44 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ
Facebook Twitter E-mail 0
Η μετονομασία της οδού Θεοδώρου Γαζή σε οδό «Άλκη Καμπανού» πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο σημείο της δολοφονίας.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε και απηύθυνε έκκληση η θυσία του γιου του να αποτελέσει το έναυσμα για ένα αθλητικό κόσμο χωρίς καθόλου βία.

«Ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο, τον κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα, να ευχαριστήσω και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που έκαναν την τιμή στο γιο μου να ονοματίσουν την οδό Άλκης Καμπανός. Η θυσία του Άλκη να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό μας χωρίς βία, χωρίς καθόλου θύματα», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους, σήμερα ήταν η δεύτερη φορά που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του γιου του. Η πρώτη ήταν πριν από δύο εβδομάδες. «Μου είναι πολύ δύσκολο. Η αγάπη όλου του κόσμου και του δήμου μου δίνει κουράγιο να το ξεπεράσω όσο μπορώ. Σας ευχαριστώ όλους σας, να είστε καλά».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σημείωσε ότι σκοπός του δήμου είναι ο Άλκης να βρίσκεται ανάμεσά μας.

«Ο Άλκης χάθηκε με έναν τραγικό και βίαιο τρόπο αλλά δικό μας χρέος είναι να κρατάμε την παρουσία του ζωντανή», δήλωσε τονίζοντας πως η απόφαση για την μετονομασία του δρόμου ήταν ομόφωνο στο δημοτικό συμβούλιο.

«Αυτό το σημείο θα θυμίζει την ύπαρξη αυτού του παιδιού, τον άδικο του χαμό του. Όλοι μαζί πρέπει να φροντίσουμε ώστε ποτέ ξανά να μην έχουμε τέτοιες τραγωδίες και τέτοια εγκλήματα».\

ΠΗΓΗ: lifo

Related Articles

Back to top button